Τζίμης Πανούσης - Τηλεόραση

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στην τηλεόραση ο Τζίμης Πανούσης δεν είχε ιδιαίτερη τύχη. Περιβόητη είναι η κομμένη εκπομπή Κορίτσια ο Τζίμης στην ΕΤ-2 τον Ιούλιο του 1995. Το πρώτο επεισόδιο γυρίστηκε κανονικά πριν μάθει ο Τζίμης ότι η εκπομπή τελικά δεν θα μεταδιδόταν. Μερικές εικόνες από εκείνη την εκπομπή μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Κατά καιρούς εμφανίζεται σε σειρές ή αυτοτελείς εκπομπές.

Το 1985 εμφανίστηκε στο Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΕΡΤ μαζί με τις Μουσικές Ταξιαρχίες.

Το 1986 εμφανίστηκε στην Αποκριάτικη εκπομπή "Ζήτω το ελληνικό τραγούδι" του Διονύση Σαββόπουλου στην ΕΡΤ. Εκεί έγινε και η προβολή του βιντεοκλίπ του "Κάγκελα Παντού".

Το 1988 εμφανίστηκε στη Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή "Ζήτω το ελληνικό τραγούδι" (η οποία είχε μετονομαστεί "Ζήτω ο καινούριος πόνος") του Διονύση Σαββόπουλου στην ΕΡΤ. Ο Τζιμάκος στέλνει χριστουγεννιάτικες ευχές ως Αμερικάνος ομογενής από την Αστόρια. Στη συνέχεια, σε μπανιέρα μαζί με το Σαββόπουλου τραγουδάει το "Ενυδρείο".

Το 1991 εμφανίστηκε στο Χριστογεννιάτικο show του ΑΝΤ1. Κρατώντας σακούλες σκουπιδιών τραγούδησε το "Φυσική ιστορία".

Το 1993 εμφανίστηκε, μέσω video, στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή "Made in Greece" στον ΑΝΤ1 για να περιγράψει στη ρεπόρτερ Γιάννα Δημητριάδου τις εμπειρίες του από την σύντομη στρατιωτική του θητεία.

Εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ανω Κάτω το Σαββάτο" στο MEGA όπου έπαιξε τραγούδια και διάβασε ποιήματα.

Στις 14/10/2001 εμφανίστηκε σε έκτακτο επεισόδιο στη σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, στο Mega Channel, "Δέκα Μικροί Μήτσοι" υποδυόμενος τον Οσάμα Μπιν Λάντεν:


Στις 24/11/2002 ο φακός της κάμερας κατέγραψε την επίσκεψη του Τζιμάκου στο κέντρο που εμφανιζόταν ο Ζαφείρης Μελάς.

Στις 02/02/2013 προβλήθηκε στην ΕΤ1 το 6ο επεισόδιο της εκπομπής του Νίκου Κυπουργού Τα Μυστικά της Μουσικής με θέμα "Μουσική και λόγος: το τραγούδι". Ένα από τα πρόσωπα που φιλοξενήθηκαν ήταν και ο Τζίμης Πανούσης.

Στις 25/01/2015 εμφανίστηκε στα παράθυρα του ΣΚΑΙ ώστε να δώσει τα δικά του exit poll για τις Βουλευτικές εκλογές.