Κριτικές για την παράσταση Ola Skata

η ΑΥΓΗ 24/2/2005
Να πάτε! Το λυτρωτικό, διονυσιακό χιούμορ του Τζίμη συνάδει απόλυτα με τις Απόκριες και είναι το καταλληλότερο αντίδοτο στο βαρύ «κοινωνικό κλίμα» του τελευταίου καιρού...

Music Corner 8/3/2005
Τζίμης Πανούσης: Τον είδαμε στις νέες του εμφανίσεις στην Αθήνα
Το κοινό καθ' όλη την διάρκεια του προγράμματος ήταν ιδιαίτερα θέρμο και πολλές φορές συμμετείχε είτε απαντώντας στις ερωτήσεις του, στην καθιερωμένη του βόλτα στα τραπέζια, είτε στις φάρσες μέσω τηλεφώνου που έχουν γίνει θεσμός!
Διαβάστε περισσότερα...

Αθηνόραμα 8/4/2005
Τζίμης Πανούσης και στάνταρ και plus
Ο Πανούσης στα live του είναι περισσότερο ένας ομολογητής του πνεύματος των '70s μέσα από μια ροκ ματιά. Ενάντια στην εξουσία αλλά και στο δογματισμό των στρατευμένων αριστερών, ενάντια στον καθωσπρεπισμό, υπέρμαχος της ελευθερίας στον έρωτα κ.λπ. Είναι δηκτικός και συχνά τα λέει έξω από τα δόντια, όπως αγαπάει και το καλαμπούρι της στιγμής κι όποιον πάρει ο Χάρος, κάτι που μοιραία έχει λαϊκή απήχηση. 'Αλλωστε η εξουσία, πριν φτάσει να εκφραστεί σε πόστα και αξιώματα, ελλοχεύει στον ίδιο τον θεατή που σίγουρος κάθεται στο κάθισμά του να διασκεδάσει εκ του ασφαλούς - όχι όμως με τον Πανούση, στην περίπτωση του οποίου οι γυναίκες που βρίσκονται σε τραπέζια προσβάσιμα κρύβουν τις τσάντες τους μην τις βρεί ο «αθεόφοβος» και τις ψάξει.
Διαβάστε περισσότερα...

Soundmag.gr11/4/2005
Τζίμης Πανούσης: Live στο Luna Dark
Όλα σκατά στο Luna Dark... δυο εκφράσεις που χρησιμοποιούμε κατά κόρον από μικρή ηλικία όλοι μας και που συνδέθηκαν κάτω από την υπογραφή του Τζίμη Πανούση. Μετά από απουσία 2 σεζόν από τις σκηνές, λόγω προβλημάτων υγείας, ο σάτυρος της ελληνικής πραγματικότητας παρουσιάζει τη νέα του προσπάθεια σ' έναν ολοκαίνουριο χώρο με εκπληκτικό ήχο και ικανοποιητική χωρητικότητα σε θέσεις τραπεζιών.
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΑ ΝΕΑ 22/4/2005
Τζιμάκος σε φόρμα
Ουρές έξω από το «Luna Dark» τις προάλλες, νεαρά ζευγάρια, παρέες 40άρηδων, ροκάδες, κοσμικοί, φρικιά, οι πάντες. Κάτι σαν άτυπο ραντεβού όλων εκείνων που παρακολουθούσαν τον Τζίμη Πανούση από την εποχή που η φήμη του είχε ξεπεράσει τα καταγώγια της Πλάκας, συν νέο αίμα οπαδών μικρότερης ηλικίας, που (όπως φαίνεται) τού έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ ΒΗΜΑ 24/4/2005
Νέοι είναι όσοι αισθάνονται νέοι. Οπως ο Τζίμης Πανούσης, που επέστρεψε ύστερα από δύο χρόνων αποχή, με λίγα νέα θέματα και τις ίδιες παλιές εμμονές που «βγάζουν» γέλιο. Οι παπάδες ήταν πάντα, δεν θα είναι εφέτος; Ο Νταλάρας ήταν πάντα, δεν θα είναι εφέτος; Ο Πανούσης, παρ' ότι φιγούρα του '80, τυγχάνει ευρείας αποδοχής και σήμερα. Δεν μπορεί να αντισταθεί στα «χοντρά» αστεία, αλλά αν τα έκοβε δεν θα ήταν ο ίδιος. Κι εφέτος μάζεψε τη νεολαία, αλλά δεν ήταν ο μόνος.