Κριτικές για την παράσταση Της Πατρίδας μου η Σημαία

Flash.gr (27/10/2000)
Σας προτείνουμε το μουσικό έπος Πανούση: Της Πατρίδος μου η Σημαία
Δεν ξέρουμε αν πραγματικά θα τιμωρηθεί για τη δολοφονία που ομολόγησε, όμως παράλληλα ετοίμασε το show του στο οποίο αυτοπαρουσιάζεται. Της πατρίδας μου η σημαία, ο τίτλος της παράστασης που έκανε πρεμιέρα την 25η Οκτώβρη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Εμφανίζεται εκεί ...αφιλοκερδώς, μιας και την αμοιβή του θα την προσφέρει στη γυναίκα του και στο παιδί του.
Διαβάστε περισσότερα...

in.gr(Νοέμβρης 2000)
Της Πατρίδος μου η Σημαία
Ο Τζιμάκος βρίσκεται στην προνομιούχο θέση να βγάζει το σκατόπαιδο που κρύβει μέσα του επί σκηνής. Χρόνια τώρα σατιρίζει με έναν πολύ έξυπνο και γουστόζικο τρόπο τους πάντες και τα πάντα και αντιδρά όπως κάθε σκατόπαιδο που σέβεται τον εαυτό του: ενώ τον «μαλώνουν», αυτός πάλι τα ίδια.
Διαβάστε περισσότερα...

ΜΕΤΡΟ σελ. 46
Σαν ένα τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων...
Η φετινή παράσταση του Τζίμη Πανούση είναι τόσο καλή, που εγώ έφυγα με μια μικρή κατάθλιψη. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για ανέξοδη ανεκδοτολογία, ούτε για προσπάθεια να χαχανίζει ανούσια η πελατεία ενός μαγαζιού. Εδώ θαυμάζουμε όλο το νεοελληνικό «γίγνεσθαι», συμπυκνωμένο σε μορφή παράστασης, να μας χαστουκίζει αλύπητα... Κι όταν βλέπεις βέβαια τα... χάλια σου, μόνο αν έχεις χιούμορ γελάς.
Διαβάστε περισσότερα...